Machinebouw

In overleg met de opdrachtgever lever ik maatwerk.

Speerpunten:

  • Custum made machines,
  • Vakkennis,
  • Mogelijkheid voor leveren van technische documentatie.

Kassenbouw

Of het nu gaat om het aanpassen van staalconstructies is of om het repareren/ reviseren van circulatie pompen bij mij bent u aan het juiste adres.

Kassenbouw

Kassenbouw in Kimswerd

Onderlosser

Hier ziet u een voorbeeld van een onderlosser toepasbaar in de industrie of landbouw. Door de solide en eenvoudige bouw is deze machine uitermate geschikt voor het lossen van allerlei producten, geheel custommade naar de wensen die u er aan stelt.

Onderlosser

Ontworpen in opdracht voor een wormenkweekerij

Machinebouw

Deze machine is speciaal ontwikkeld voor een ontwerp voor het kweken en verwerken van wormen in de wormenteelt. Door gebruik te maken van een plc besturing is het mogelijk de bakken geheel automatisch te laten transporteren, kantelen en stapelen. Door zijn compacte bouw is deze nagenoeg in iedere loods te gebruiken.

Wormen verwerkingsmachine

De bakken worden pneumatisch geklemd waarna ze gestapeld worden. Hetgeen een enorme tijdswinst oplevert. Het legen van de bakken gebeurd door middel van een 180 graden kantelinstallatie. Arbo technisch geheel verantwoord en gefabriceerd volgens de geldende normen.

Wormen verwerkingsmachine
Wormen verwerkingsmachine
[Home] [Contact] [Auto's] [Machinebouw] [Inst.Techniek] [CV installaties] [Uurwerken] [Torenuurwerken] [Verbouwingen] [Senioren zorg] [Grafonderhoud]

.